Echipa 

Cabinet imobiliar intelege perfect evolutia dinamica a pietei imobiliare din ultimii ani, care impune o viziune si o abordare diferita. Mereu ne gasim nevoiti sa ne mobilizam cunostintele, resursele si experienta pentru a putea ajuta si sustine clientii nostri in drumul lor “de la client, la propiretar”.
Am reusit pana in prezent sa sustinem peste 1000 de clienti, atat in identificarea proprietatii, cat si perfectarea documentelor necesare semnarii contractelor. Suntem pe piata imobiliara Ieseana de mai bine de 10 ani, timp in care am depasit impreuna cu clientii nostri tot felul de impedimente si experiente.

Georgiana PotopConsilier Imobiliar

Onestitatea este calitatea personală care stă la baza principiilor unui agent imobiliar de succes. Corectitudinea față de clienți este cheie realizarilor.

Bogdan PogoreanuConsilier Imobiliar

Nu se rezumă totul la vânzarea efectivă. Un agent imobiliar trebuie să fie un bun consilier. Un consultant de succes are toate aceste aptitudini.

Bogdan DavidConsilier Imobiliar

Sunt o persoana deschisa, activa si increzatoare. Voi fi atent la necesitatile dumneavoastra si pas cu pas va voi indruma in cautarea apartamentului droit.

Mihai MocanuConsilier Imobiliar

Cu o experiență de 10 ani în vânzări, am învățat să fiu atent la nevoile clientului, să-l ajut să ia cea mai importanta decizie, cea a alegerii imobilului dorit.

Marius HlihorConsilier Imobiliar

Orientat spre nevoile clientului am reușit în decursul celor 2 ani de experienta sa transform dorințele acestora în realitate.

Lucian MurariuConsilier Imobiliar

Devotat, responsabil si ambitios, am ales acest domeniu deoarece fiecare zi aduce o noua provocare.

Andrei BunducConsilier Imobiliar

Profesionalismul si capacitatea de a percepe corect nevoile, sunt cateva dintre atuurile mele care au facut pentru clientii mei deosebirea dintre o casa și "acasa"

Emanuel ManicanConsilier Imobiliar

Optimismul, profesionalismul, competitivitatea, abilitatile de comunicare si capacitatea de a gasi solutii rapide sunt caramizile care au pus bazele formarii mele profesionale.

Carmen MocanuConsultant juridico-financiar

Acum 15 ani când mi-am început activitatea în acest domeniu, nu îmi imaginam că voi ajunge unde sunt azi. Dar firea perseverentă, ambițioasă, autodidactă și muncitoare a pus osul la treabă și astăzi sunt mândră să spun că am făcut o carieră din job-ul meu. Iar peste alți 15 ani, vă garantez că tot în imobiliare voi activa, semn că nu fac rabat la profesionalism!